Vindecare Reconectiva
Ce este Vindecarea Reconectiva?


Dr. Eric Pearl despre Vindecarea Reconectiva?
Ce este Vindecarea Reconectiva?
Stiinta confirma Vindecarea Reconectiva
Intrebari frecvente
Marturii
Resurse si lucrari care abordeaza si confirma Vindecarea Reconectiva

Ce este Reconectarea Personala?Andreea Mihalea - Practician Vindecare Reconectiva Si Reconectare Personala


Cititi si: Ce este si cum functioneaza Vindecarea Reconectiva


Dr. Eric Pearl despre Vindecarea Reconectiva

"As spune ca un mod fundamental de intelegere al Vindecarii Reconective, este ca ea ne permite sa ne intoarcem la completitudinea originara a ceea ce suntem. Daca vorbesti cu oameni care au trecut prin experiente la limita mortii sau de moarte clinica, ei vorbesc despre faptul ca au trait ca experienta o iubire si o stare aparenta de costienta nelimitata a cine suntem si ce suntem noi si a Rolului nostru in Univers.

Vindecarea Reconectiva ne permite sa aducem o parte din acea constiinta, din acea existenta aici, creste nivelul de lumina pe care il emitem, asa ca purtam cu noi tot mai putin intuneric, dar si metaforic mai putin intuneric... mai putina frica, mai putina perceptie a raului, nu mai simtim nevoia sa ne protejam, nu mai e nevoie de tehnici sau ritualuri complicate, ci pasim tot mai mult in a fi iubire, in a fi constiinta, si cum noi mergem acolo unde ne poarta atentia noastra, cu cat devenim mai constienti, cu atat devenim fiinte mai multidimensionale.

Noi consideram vindecarea a fi doar recastigarea capacitatii de a folosi o mana, sau un picior, ficatul sau rinichiul, sau recapatarea vederii sau a auzului... dar vindecarea in adevaratul sens, inseamna revenirea la o stare de echilibru pe toate nivelele: mental, fizic, emotional,spiritual, in relatii, in cariera. Sa spui doar ``Care este "cheia" Vindecarii Reconective?`` depinde de perspectiva din care privesti vindecarea. Eu spun...in special pentru ca intalnesti cateodata acele persoane care zic "Eu sunt bine, nu am nevoie de vindecare"...asta e o perspectiva foarte limitata din care ei privesc vindecarea.

Eu cred ca noi, ca omenire, suntem acum in punctul dinaintea inceputului urmatorului nostru nivel de evolutie.

Vindecarea Reconectiva ne permite sa pasim in urmatorul nivel de evolutie al omenirii, si ne cheama in diferite moduri, individual si impreuna, sa asistam la aceasta transformare. Vine din constiinta noastra mai extinsa si apoi o impartasim cu altii si asta este cea mai mare lumina de care devenim constienti... este vorba despre faptul ca noi sa nu ne mai vedem ca fiind separati si deosebiti, ci sa recunoastem ca facem cu totii parte dintr-o singura imagine, mai mare.

Intr-un fel, s-ar putea spune nimeni nu e special si fiecare e special, si prin intelegerea faptului ca nimeni nu e special, noi devenim acea intelegere, si anume ca: nimeni nu e special si fiecare e special. Si e un ciclu infinit, prin care noi ne extindem. " - Dr. Eric Pearl

VINDECAREA RECONECTIVA ESTE O NOUA STARE DE A FI

Vindecarea Reconectiva este o forma de vindecare, descoperita in 1993 de catre doctor Eric Pearl.

Vindecarea Reconectiva nu se bazeaza pe "efectul placebo", nu este necesar sa crezi in ea ca sa poti primi vindecarea.

"Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici nu ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine" - Dr. Eric Pearl

Alegerea de a se vindeca apartine pacientului.

“Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfectiunea universului, ne dăm seama că universul ştie ce avem nevoie să primim.” – Dr. Eric Pearl

Vindecarea Reconectiva nu este doar o tehnica de vindecare energetica, de fapt, nu este nici un fel de tehnica, este cu mult mai mult, trancede orice tehnica, "este o stare de a fi".

Principiul fundamental care sta la baza Vindecarii Reconective este acela ca "fiecare om primeste vindecarea, cea mai potrivita pentru el in momentul respectiv, vindecare ce poate avea loc atat la nivel fizic, cat si mental, emotional sau spiritual."

Vindecarea Reconectiva este o calatorie, nu o destinatie. Procesul de vindecare continua si dupa efectuarea sedintelor, devenind un proces evolutiv.

Frecventele reconective, ne readuc in starea de echilibru.

"Reconectarea este procesul general de reconectare la univers, care permite ca vindecarea reconectivă să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe progresive au o lăţime de bandă diferită şi ne vin printr-un spectru de lumină si informaţie care nu a fost prezent pe Pământ până acum. Prin Reconectare, putem să interacţionăm cu aceste noi niveluri de lumină şi informaţie; la fel, prin aceste noi niveluri de lumină şi informaţie, ne putem reconecta." - Dr. Eric Pearl

"Vindecarea Reconectivă este sprijinită de cele mai recente teorii din fizica nucleară si cuantică, prin care tot ceea ce noi, oamenii, ştiam că este adevărat, acum este răsturnat cu susul în jos: timpul curge invers, gravitatea creste odată cu distanţa, iar materia şi energia se desfac în bucle vibratorii de stringuri." - Dr. Eric Pearl

"Nu se vindecă boala sau infirmitatea - se vindecă persoana." - Dr. Eric Pearl
"Sunteţi această energie vindecătoare - şi ea este una cu voi. Nu aveţi ce face, decât să rezonaţi cu ea. Din clipa în care vă concentraţi atenţia asupra ei, ea emană din voi - si veţi vedea că, uneori, atenţia voastră este concentrată asupra ei, tocmai pentru că ea emană din voi." - Dr. Eric Pearl

"Vindecările la care veţi fi martori se vor petrece într-o clipă, cu ajutorul forţei - şi prin forţa - Graţiei Divine." - Dr. Eric Pearl

Stiinta confirma Vindecarea Reconectiva

Phd. Gary Schwartz din cadrul Human Energy Systems Laboratory al Universităţii Arizona a concluzionat în urma a 6 experimente ştiinţifice că în timpul procesului de vindecare reconectivă are loc un transfer electromagnetic foarte puternic.

Dr. William A. Tiller profesor din cadrul Universităţii Standford, a demonstrat că în timpul lucrului cu frecventele reconective, cantitatea de energie degajată ar avea capacitatea să încălzească o încăpere la temperatura de 300 grade Celsius.

Dr. Richard Gerber autorul bestseller-ului "Medicina Vibrationala" a confirmat beneficiile diferitelor forme de vindecare bazate pe energie.

De asemnea, marturiile a zeci de mii de persoane care au confirmat imbunatatirea considerabila a starii lor de sanatate, disparitia diferitelor boli, confirma beneficiile Vindecarii Reconective.

Intrebari frecvente

Toata lumea se vindeca? Da! Toata lumea primeste vindecarea, insa, in forma cea mai potrivita pentru el. Este necesar sa cred in proces pentru ca el sa functioneze?

Nu. Nu este necesar sa credem in proces, pentru ca vindecarea sa poata avea loc. Atitudinea cea mai potrivita, recomandata in timpul sesiunilor de vindecare reconectiva, este aceea de observare.

In cat timp se produce Vindecarea?

Vindecarea se produce instantaneu.

Cat dureaza o sedinta?

O sedinta dureaza aproximativ 45 de minute, din care 30 de minute este sesiunea de videcare efectiva, iar 15 minute sunt alocate pentru o scurta conversatie.

Cate sedinte sunt necesare/recomandate?

In general, sunt recomandate 3 sedinte, insa in functie de fiecare persoana in parte, numarul acestora poate varia.

Daca vindecarea se produce instantaneu, de ce sunt necesare 3 sedinte a cate 45 de minute fiecare?

Vindecarea se produce instantaneu, insa, pentru ca pacientul/clientul sa o poata accepta/primi mai bine, sunt recomandate, in general, cele 3 sedinte a cate 45 de minute fiecare.

Ce pregatire prealabila trebuie sa fac/ sa am pentru a putea beneficia de vindecarea reconectiva?

Niciuna! Nu este necesara nici o pregatire in prealabil, nici o documentare, intreruperea vre-unui tratament sau alte lucruri similare.

Am vreo certitudine ca Vindecarea Reconectiva va functiona si la mine?

Vindecarea se produce la toata lumea! Singura mentiune este aceea ca, e posibil ca vindecarea sa nu se produca in modul in care clientul/pacientul se asteapta. Deaceea, este indicat sa nu aiba nici un fel de asteptare.

Mai exact, ce tipuri de afectiuni se pot vindeca?

Frecventele reconective ne readuc in echilibru, pe toate nivelurile fiintei: fizic, mental, emotional si spiritual. Prin urmare, orice afectiune dezvoltata ca urmare a acestor dezechilibre, poate fi vindecata: de la frici, fobii, insomnii, stres si pana la cancere, dezechilibre alimentare, etc.

Imi poate Vindecarea Reconectiva dauna in vre-un fel?

Ne poate un somn revigorant si relaxant dauna? Ne poate dauna o iesire in aer liber? Ne poate dauna o rugaciune spuna de cineva drag pentru noi? Ne poate dauna ceva care este natural, firesc? ...

Exista contraindicatii pentru Vindecarea Reconectiva?

Exista contraindicatii pentru odihna? pentru relaxare? pentru echilibru? ...

Marturii

"Am simtit in timpul sedintei o stare relaxare profunda, efectiv nu imi mai simteam mainile pe masa de masaj, parca pluteam " (Dana)

"Am simtit o stare de relaxare si parca problemele de la serviciu nu imi mai pareau atat de apasatoare. Iar acum, dupa cele 3 sedinte de Vindecare Reconectiva, ma simt mult mai calma, nu ma mai enervez atat de usor. Si, am inteles ca sensul lucrurilor este dintre interior spre exterior, iar nu invers. Mai intai suntem fericiti si ne impacam cu noi insine, ia celelalte lucruri care ne sunt necesare vor veni apoi de la sine" (Mioara)

"A fost ca o calatorie, am revazut cu repeziciune mai multe momente din viata mea! A fost pentru prima data dupa multa vreme cand am reusit sa dorm toata noaptea fara sa ma trezesc!" (Ana)

"Am accesat o stare de relaxare foarte profunda, pe care nu am mai reusit sa o obtin pana acum" (Dna. Laura)

Programeaza-te acum la o sedinta de Vindecare Reconectiva

Resurse si lucrari care abordeaza si confirma Vindecarea Reconectiva

Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, Vindecă-te pe tine – Eric Pearl
Solomon vorbeşte despre reconecteaza-ti viata Dr. Eric Pearl si Frederick Ponzlov
Perspective noi asupra dinamicii vindecarii - Deepak Chopra
The Energy Healing Experiments – Gary Schwartz
Psychoenergetic Science: A Second Copernican-Scale Revolution – William Tiller
The Intention Experiments – Lynne McTaggart
Science Confirms Reconnective Healing: Frontier Science Experiments – Dr. Konstantin Korotkov
Spin Doctors: A New Paradigm Theorizing the Mechanism of Bioenergy Healing – M. Sue Benford
www.thereconnection.com

Andreea Mihalea - Practician Vindecare Reconectiva Si ReconectareInformatii despre Vindecarea Reconectiva mai gasiti si aici

Ce este Reconectarea Personala?