Vindeca-ti viata in 12 pasi


Vindeca-ti viata in 12 pasi


Vindecarea in 12 pasi

Vindecarea in 12 pasi – de Louise Hay

“Am descoperit ca exista o singura cale care vindeca orice problema, iar aceasta este iubirea de sine. Cand oamenii incep sa se iubeasca pe ei insisi mai mult, in fiecare zi, e uimitor cum viata li se imbunatateste. Se simt mai bine. Obtin jobul dorit. Detin banii de care au nevoie. Relatiile fie li se imbunatatesc, fie cele negative se destrama si incep altele. Sa te iubesti pe tine insuti e o aventura minunata, e ca si cum ai invata sa zbori. Va imaginati cum ar fi daca am avea cu totii puterea de a zbura dupa voie? Ar fi uluitor! Haideti sa incepem sa ne iubim pe noi insine.

Iata 12 pasi care sa va ajute sa invatati cum sa va iubiti pe voi insiva:

1. Opriti orice critica

Criticile nu schimba nimic niciodata. Refuzati sa va criticati. Acceptati-va exact asa cum sunteti. Toti ne schimbam. Cand va criticati, schimbarile sunt negative. Cand va acceptati, schimbarile sunt pozitive.

2. Iertati-va

Dati drumul trecutului. Ati facut tot ce ati putut la vremea respectiva, cu intelegerea, constientizarea si cunostintele pe care le aveati. Acum va dezvoltati, va schimbati si veti trai viata in mod diferit.

3. Nu va speriati

Incetati sa va terorizati prin propriile ganduri. E un mod ingrozitor de a trai. Setati-va in minte o imagine care va face placere si inlocuiti imediat gandul terifiant cu un gand placut.

4. Fiti blanzi, buni si rabdatori

Fiti blanzi cu voi insiva. Fiti buni cu voi insiva. Fiti rabdatori cu voi insiva, pe masura ce invatati noi moduri de a gandi. Purtati-va cu voi insiva asa cum v-ati purta cu o persoana pe care o iubiti din tot sufletul.

5. Fiti blanzi cu mintea voastra

Ura de sine e doar ura pentru propriile voastre ganduri. Nu va urati pentru acele ganduri. Schimbati-le cu blandete.

6. Pretuiti-va

Criticile prabusesc starea de spirit interioara. Pretuirea o inalta. Pretuiti-va cat de mult puteti. Spuneti-va cat de bine va descurcati, cu fiecare ocazie.

7. Ajutati-va

Gasiti modalitati sa va ajutati pe voi insiva. Apelati la prieteni si permiteti-le sa va ajute. Sa fii puternic inseamna sa poti cere ajutor cand ai nevoie.

8. Iubiti ce considerati negativ

Constientizati faptul ca voi ati creat tot ce considerati negativ, ca sa va acoperiti o nevoie. Acum descoperiti noi modalitati, pozitive, de a acoperi acele nevoi. Asa ca, prin iubire, dati drumul vechilor tipare negative.

9. Aveti grija de corpul vostru

Invatati nutritie. Ce fel de combustibil ii este necesar corpului vostru spre a beneficia de energie maxima si de vitalitate? Invatati exercitii fizice. Care v-ar placea? Pretuiti si aveti grija de templul in care locuiti.

10. Folositi oglinda

Priviti-va des in ochi. Exprimati iubirea crescanda pe care o simtiti pentru voi insiva. Iertati-va in timp ce va priviti in oglinda. Vorbiti cu parintii vostri in timp ce va priviti in oglinda. Iertati-i si pe ei. Macar o data pe zi spuneti: ‘Te iubesc! Te iubesc din tot sufletul!’

11. Iubiti-va. Iubiti-va acum.

Nu asteptati pana cand va insanatositi, slabiti, obtineti o noua slujba sau incepeti o alta relatie. Incepeti acum si iubiti-va cat puteti de mult.

12. Bucurati-va

Amintiti-va ce va bucura in copilarie. Bucurati-va din nou de acele lucruri. Acum. Gasiti modalitatea de a va bucura de tot ce faceti. Dati-va voie sa manifestati bucuria de a trai. Zambiti. Radeti. Bucurati-va si Universul se va bucura alaturi de voi!
Sursa: Louise L. Hay


Te-ar putea interesa si:

Raspundem intrebarilor dvs. cele mai frecvente despre terapiile alternative

Andreea Novac - Vindecare Reconectiva si Reconectare Personala

Vindecare Reconectiva

Reconectare Personala

Terapie Bowen