Tie iti place viata ta?


Vindecare Reconectiva Si Reconectare Personala Constanta


Cum este viata ta? Iti place? Te multumeste? Te simti la carma corabiei tale sau esti purtat de evenimente fara sa simti ca sta in puterea ta sa schimbi ceva? Ti-ai descoperit vocatia? Iti castigi existenta facand ceea ce iti bucura sufletul sau traiesti robotic mergand la un job plicticos care iti nefericeste sufletul in fiecare zi? Te gasesti intr-o relatie de cuplu implinitoare sau te simti singur alaturi de o persoana care a devenit straina, fara sa mai stii macar momentul in care ati inceput sa va traiti impreuna vietile separate? Te simti motivat, entuziasmat si impacat cu viata pe care o traiesti? Ai claritate in gandire, siguranta si curaj in deciziile pe care le iei?

Iubire, sanatate, motivatie, entuziasm, echilibru, pace, claritate ... crezi ca despre toate astea se citeste doar in cartile de povesti? Nu si daca esti conectat cu Tine, cu popria ta Fiinta, cu potentialul tau cel mai inalt.
Probabil ca acum te intrebi deja daca tu esti conectat sau de ce nu esti conectat si care a fost momentul in care s-a pierdut aceasta legatura. Ei bine, momentul este acela in care atentia ti-a fost distrasa si acaparata tot mai mult de factorii din realitatea ta inconjuratoare care te-au prins putin cate putin si au devenit din ce in ce mai agresivi.

Iti mai aduci aminte cand erai copil cum te bucurai si radeai zgomotos doar daca sareai cu picioarele intr-o baltoaca dupa ploaie, sau cata fericire iti producea alergatul dupa un fluture colorat? Iti mai aduci aminte jocul cu pietricele, cu betisoare sau cu frunze cata bucurie iti producea si cum dormeai neintors de cum te-asezai in pat fara sa te ingrijorezi ce iti va aduce ziua de maine?

Cand ai pierdut toate astea?

Cand a inceput sa te preocupe grija zilei de maine? Cand ai inceput sa nu mai dormi linistit noaptea, sa iti fie frica de moarte, de boala, de saracie, de singuratate, de respingere? Cand vreodata, copil fiind, aveai timp sa te gandesti la toate astea?

Momentul in care ai inceput sa pierzi legatura cu Tine este momentul in care ai inceput sa iti cedezi puterea (atentia). In favoarea cui? In favoarea tuturor celor care sunt interesati de atentia ta si fac bani de pe urma ei (Facebook, Instagram, TV, stiri, servicii si reclame de tot felul, Mall-uri, Hypermarketuri, oferte, superoferte, megaoferte...si lista poate continua). Toate astea ti-au captat atentia si obtin profit de pe urma ta. Si cu cat esti mai prins si mai la curent cu toate astea, cu atat esti mai deconectat de Tine si de Propria Ta Fiinta. Esti mai putin increzator in puterea ta interioara si in abilitatile tale pe care Viata Insasi ti le-a oferit sa vii cu ele pe Pamant si sa prosperi...sa traiesti frumos si sa fii fericit... mai putin increzator in talantii care ti-au fost daruiti (Matei 25, 14-30 - Pilda Talanţilor).

Si pe buna dreptate, atunci cand toti in jurul tau iti spun ca nu esti suficient prin tine insuti (ca apa nu e apa daca nu o cumperi, ca sanatatea nu e sanatate daca nu o intretii cu medicamente, ca ai nevoie de lucruri, de servicii, de orice altceva inafara de ceea ce detii prin Drept Divin), e destul de greu sa te tii pe pozitie, dar nu este totusi IMPOSIBIL!

Traim intr-o societate de consum in care atentia ta produce profit marilor companii, iar plata pentru asta o faci chiar tu cu sanatatea ta, cu linistea ta, cu echilibrul tau. Daca vrei sa iti recastigi libertatea, puterea, viata... sa te regasesti pe Tine Insuti, solutia este, sa te intorci cu fata catre Tine Insuti si sa pasesti pe drumul Reconectarii cu Propria Ta Fiinta

Hm? Ce zici? Crezi ca doresti sa Reiei Legatura cu Tine, sa te Reconectezi la Propria ta Fiinta si sa incepi sa te bucuri din nou de Viata si de darurile Ei ?


Te-ar putea interesa si:

Raspundem intrebarilor dvs. cele mai frecvente despre terapiile alternative

Andreea Mihalea - Vindecare Reconectiva si Reconectare Personala

Vindecare Reconectiva

Reconectare Personala

Terapie Bowen

Programeaza-te acum la o sedinta de Vindecare Reconectiva

Coaching cu Andreea Mihalea