Terapii alternative Constanta

Terapiile alternative din ce in ce mai cautate de romani


O multime de oameni care au fost dezamagiti de medicina alopata, care au luat medicamente dar fara nici un rezultat, cauta tot mai mult, metode alternative de a se trata.

Terapiile alternative castiga tot mai mult teren in fata medicinei clasice, sunt non-invazive si completeaza tratamentul alopat, usurand efectele secundare ale medicamentelor.

In Statele Unite se cheltuiesc miliarde de dolari anual pentru aceste tehnici. Studiile cercetatorilor au aratat ca unul din trei persoane folosesc terapii alternative. Un alt argument in favoarea folosirii terapiilor alternative este imbunatatirea tonusului general, al musculaturii, iar daca aceste tehnici se transforma intr-un stil de viata, efectele sunt de lunga durata. Comparativ cu tratamentul medicamentos pentru reducerea stresului, terapiile alternative nu au efecte adverse, au rezultate de lunga durata si nu interactioneaza in nici un fel cu alimentatia sau ritmul normal de viata.

Scopul lor este acela de a stimula mecanismul individual de insanatosire naturala a sistemelor din corpul pacientului si de a permite eliberarea emotiilor negative înmagazinate. Totodata,stimulează procesul natural de auto-corectare si auto-vindecare al corpului sunt tot mai mult folosite preventiv, pentru întărirea rezistenţei la îmbolnavire şi au eficienţă într-o gamă largă de probleme de sănătate.

Daca intelegem ca aceste terapii echilibreza toate fortele vindecatoare din om, putem întelege cu usurinta cat de eficiente sunt.
Se adreseaza tuturor grupelor de viata, de la nou-născut, la varsta a treia si sunt adecvate persoanelor cu probleme de sanatate, dar si persoanelor care vor sa-si pastreze un tonus de viata normal, sa faca fata stresului zilnic mai usor. Foarte multi medici din multe specializari vin in sprijinul terapiilor alternative recomandandu-le ca o completare sau susţinere a tratamentelor ştiinţifice.

Terapeutul Bogdan Mihalea, recomanda Terapia Bowen ca o solutie la afectiuni precum: probleme scheleto-musculare si articulare, afectiuni ale organelor interne, infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine, dezechilibre hormonale si emotionale, stres si oboseala cronica, migrene si dureri de cap, afectiuni respiratorii, bronsite si astm, boli ale sistemului imunitar, sechele dupa accidente vasculare, alergii, rinite, afectiuni neurologice si multe altele.

Potrivit terapeutului Bogdan Mihalea, Terapia Bowen stimuleaza corpul sa isi reactiveze capacitatea proprie de autovindecare.
Mai multe despre Terapia Bowen

Pentru programari:

Bogdan Mihalea - Terapeut Bowen
Tel: 0752 157 339