Reconectarea Personala


Ce este Reconectarea Personala?


Reconectarea Personala este un proces unic in viata si transcende orice tehnica sau tratament energetic intalnit vreodata. Este un proces imens de evolutie si de extindere a constiintei, care odata initiat iti va schimba viata pentru totdeauna.

Pentru aceia care doresc vindecare, exista Vindecarea Reconectiva, iar pentru aceia care doresc sa revina pe traseul vietii lor, sa se conecteze cu potentialul lor maxim, cu natura lor Divina, exista Reconectarea Personala.

Reconectarea Personala permite conectarea retelei personale de energie a organismului – meridianele de acupunctura si chakrele – cu reteaua energetica axiatonala a planetei, la frecvente mult mai inalte, facilitand astfel un schimb continuu de energie si de informatie in Univers.

Oamenii de stiinta vorbesc despre Punctul Zero, misticii despre “marea lumina”. Ambele fac referire la “oceanul de energie” in care traim si ne miscam. Ambele parti sunt de acord ca fiecare “particula” din acest camp – oameni, plante, vietuitoare, stele, galaxii – este conectata cu fiecare particula din Univers.

Liniile energetice ale organismului se conecteaza cu asa numitele “linii axiatonale”, componente ale unei grile cu frecvente mult mai inalte, care deschid accesul catre aceste dimensiuni. Se va putea astfel accesa lumina si informatie din acest camp urias. Odata ce reconectarea este finalizata, ea nu dispare, nu expira, ci efectele ei vor ramane pentru totdeauna. Tocmai de aceea este o procedura care se realizeaza o singura data in viata.

Ca si efecte imediate pe care le veti constata in urma procesului de Reconectare sunt constientizari si revelatii de tot tipul, conexiuni si idei, eliminarea de blocaje, frici, care va vor aduce mai aproape de ceea ce va doriti cu adevarat sa experimentati. Practic, evolutia si dezvoltarea dumneavoastra vor fi iminente.

Reconectarea se desfasoara in doua sedinte de aproximativ o ora fiecare, in zile consecutive, sau la maxim 3 zile distanta.

Reconectarea Personala NU se face la distanta, ci numai in prezenta clientului!

Tariful este de 333 USD.

Andreea Novac - Practician Vindecare Reconectiva Si ReconectareResurse si lucrari care abordeaza si confirma Vindecarea Reconectiva Si Reconectarea

Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, Vindecă-te pe tine – Eric Pearl
Solomon vorbeşte despre reconecteaza-ti viata Dr. Eric Pearl si Frederick Ponzlov

Alte informatii si resurse despre Vindecarea Reconectiva Si Reconectarea Personala