Raspundem intrebarilor dumneavoastra cele mai frecvente


Ce servicii oferiti?

Serviciile pe care le oferim sunt:
•Terapie Bowen
•Vindecare Reconectiva
•Reconectare Personala
•Analize prin Biorezonanta Magnetica
•Masuratori si citiri radiestezice.


Ce afectiuni poate vindeca Terapia Bowen?

• Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc).
• Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)
• Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,
• Dezechilibre hormonale si emotionale,
• Stres ,depresie,atacuri de panica ,oboseala cronica
• Migrene si dureri de cap
• Afectiuni respiratorii, bronsite si astm
• Boli ale sistemului imunitar,
• Sechele dupa accidente vasculare,
• Alergii, rinite,
• Enuresis (incontinenta nocturna la copii),
• Afectiuni neurologice
si multe altele ...


Care sunt cele mai frecvente afectiuni in care ati avut rezultate prin Terapia Bowen?

Ticuri nervoase la copii
Dereglarea/Lipsa menstruatiei
Stres
Depresie
Deficit de atentie
Dureri lombare/cervicale
Probleme cu tiroida
Reglarea tensiunii arteriale


Ce este Vindecarea Reconectiva?

Pentru a intelege mai bine contextul vindecarii reconective si a reconectarii personale voi face cateva precizari din domeniul stiintei. Daca pana acum cateva zeci de ani, existenta unor campuri energetice in jurul tuturor corpurilor vii era o informatie sporadica, nedemonstrata stiintific si acceptata doar de foarte putini oameni, cercetarile stiintifice actuale si-au indreptat serios atentia catre structura energetica a materiei vii.

Deja stiinta nu mai poate nega importanta radiatiilor electromagnetice emise de catre organismele vii. "Materia inseamna vibratie" ne spune Max Planck ( fizician german, laureat al Premiul Nobel pentru Fizică în 1918).

De asemenea, celebra formula a lui Einstein E=mc2, din Teoria Relativităţii formulată de acesta în 1905, a fost in sfarsit confirmata de o echipă de fizicieni din Franţa, Germania şi Ungaria, angajaţi ai Centrului Francez de Fizică Teoretică, dupa mai bine de 100 de ani de la enuntarea ei de catre marele fizician.

Formula (E=mc2) demonstrează că masa se poate transforma în energie iar energia la randul ei, se poate transforma în masă.

Descoperirile stiintifice ale ultimului secol atribuie campurilor energetice ale tuturor organismelor vii, meritele cuvenite... la fel si noi, intelegem faptul ca, toate corpurile vii au un camp energetic aflat intr-o continua vibratie, prin care se realizeaza transferul de informatie, atat intre organismele vii, cat si intre acestea si Univers.

Prin urmare, toata informatia este stocata in campul energetic al organismelor, implicit si informatiile legate de starea de sanatate sau starea de vitalitate a organismului viu. Ba chiar mai mult, aceasta este stocata si manifestata in campul energetic cu mult timp inainte ca ea sa se manifeste in plan fizic (Spre exemplu, se aproximeaza ca, informatiile unor boli precum diferite tipuri de cancer sunt stocate in campul energetic al organismului viu cu 8 ani inainte ca acesta sa se transfere in corpul fizic).

Vindecarea Reconectiva intervine asupra corpului energetic si echilibreaza informatia de la nivelul acestuia, rezultand astfel vindecari fizice, psihice, emotionale precum si regresarea unor boli inscrise deja in campul energetic dar nemanifestate inca in corpul fizic.


Ce este Reconectarea Personala?

Reconectarea Personala se face dupa echilibrarea campului energetic prin sedinte de Vindecare Reconectiva.

Reconectarea Personala reprezinta un proces de repunere, reconectare a energiei unui corp viu la energia Universala. Iata ce spune Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, in cartea sa "Inteligenta materiei": Din fizica cuantica stim ca ceea ce astazi numim materie, sunt doar cuante sau pachete de energie aflate in continua miscare sub forma de vibratie, dispuse intr-un spatiu cuantic sau hiperspatiu. [...] In jurul tuturor corpurilor fizice exista un camp de energie purtatoare de informatie morfogenetica cu o frecventa mai inalta decat a corpului dens, invizibila pentru majoritatea dintre noi. Aceste campuri cuantice sunt incluse dupa Gregg Braden, intr-o vasta retea care conecteaza intr-o singura unitate intreaga lume vie si nevie existenta in Univers. Aceasta retea ar permite comunicarea instantanee sub diverse forme, inclusiv la nivel de gand cu tot ceea ce cuprinde Universul. Gregg Braden numeste aceasta retea Matrice Divina si o considera a fi un camp de energie de o natura aparte, care interconecteaza intreaga creatie."

Prin urmare, in urma reconectarii personale pot rezulta: constientizari si revelatii de tot tipul, conexiuni si idei, eliminari de blocaje si frici, sincronicitati si aparitia de oportunitati, deblocari financiare, idei, inspiratii, constientizari de aptitudini, solutii de iesire din situatii critice, evoluari (spirituale, sociale, de adaptare), imbunatarirea relatiilor de familie, reorientari in cariera, etc.


Cum aleg ce terapie mi se potriveste?

Cel mai bun criteriu este ca fiecare client/pacient simte/doreste si are afinitate pentru o anumita terapie/tehnica/procedura. El singur isi poate rapunde la aceasta intrebare. Dar, daca totusi clientul nu este hotarat, noi ii recomandam sa se informeze si sa citeasca despre fiecare terapie in parte, acest lucru ajutandu-l sa ia hotararea cea mai potrivita pentru el.


Sunteti cadre medicale?

Nu suntem cadre medicale. Suntem terapeuti/practicieni acreditati si autorizati sa practicam terapiile/tehnicile pentru care ne-am specializat.


Este necesar sa intrerup tratamentul medicamentos recomandat de medic pentru a urma vreuna din terapiile despre care ati amintit?

Nu. Nu este necesara renuntarea la tratamentul recomandat de catre medic.
Terapiile holistice se adreseaza organismului ca si tot unitar si pot lucra in paralel cu tratamentele luate sub indrumarea medicului specialist. Acestea pot ameliora semnificativ afectiunile sau chiar vindeca complet, situatie in care se va reduce/renunta la medicatie, tot in urma consultarii si recomandarii medicului specialist.

Totusi, in cazul Terapiei Bowen, este necesar sa nu se mai urmeze alte terapii de stimulare a corpului sau masaje, intrucat acestea pot anula efectele produse de terapia Bowen. Acestea pot fi intrerupte si reluate dupa terminarea sedintelor de Bowen.


Pot avea terapiile alternative, in speta cele pe care le practicati efecte secundare nedorite sau pot prezenta riscuri?

Nu, terapiile alternative pe care le practicam, nu pot agrava starea de sanatate a pacientilor/clientilor, cu mentiunea ca, nici terapeutii si nici medicii nu sunt Dumnezeu, iar in cazul afectiunilor/bolilor grave/in faze terminale sau considerate incurabile pana in prezent, natura isi va urma cursul firesc, iar tratamentele/terapiile pot fi tardive sau fara rezultat. De asemenea, este posibil ca, in cazul unor detoxifieri, eliminari de pietre/nisip la rinichi, sa se resimta in prima faza discomfort, dureri la nivelul organelor afectate, acestea fiind reactii firesti ale organismului in procesul de vindecare ,vindecarea survenind ulterior.


Este garantata vindecarea in urma terapiei?

Nu, terapiile alternative nu prezinta garantia vindecarii, cum de altfel, nici in cea mai mare parte din cazuri, tratamentele medicamentoase nu garanteaza vindecarea. Ca si explicatie adiacenta, ar fi faptul ca bolile/afectiunile pot avea mai multe cauze: psihice (ganduri negative), emotionale (stari perpetuate de ura, invidie, neadaptare, depresie), alimentare (regim predominant bazat pe alimente mult prea procesate, carbohidrati, proteina animala, chimicale, E- uri, etc.), motivationale (unele persoane nu au/nu mai au dorinta de vindecare, sau nu sunt dispuse sa isi asume vindecarea).

Prin urmare, terapiile participa GARANTAT la vindecare, insa nu preiau responsabilitatea pe care fiecare om o are asupra sanatatii proprii.