Coaching Constanta - Andreea Mihalea


Coaching si terapie Constanta Andreea Mihalea


Coaching si terapie - un drum pe care il parcurgem impreuna


De ce coaching si terapie?

Pentru ca, impreuna cu un indrumator si terapeut totodata, sa iti determini propria ta vindecare (iar prin vindecare ma refer nu numai la vindecarea fizica ci si la orice dizarmonie, frica, neputinta, dezechilibru, nemultumire, neimplinire). O terapie functioneaza daca, concomitent cu ea, fiecare, face la el si schimbarile necesare vindecarii si elimina blocajele care au determinat dezechilibrul sau.
Uneori, acest lucru se intampla de la sine odata cu terapia, fara ca omul sa mai depuna efort suplimentar in acest sens. Insa, alteori, desi terapia creeaza cadrul perfect vindecarii/echilibrarii, omul ii sta in cale prin actiunile/gandurile/blocajele carora le da curs, in continuare, constient sau inconstient. In aceste situatii, coach-ul ne ajuta sa constientizam care sunt blocajele, impedimentele care stau in calea vindecarii si ne ofera suport si solutii pentru a le depasi.

Deci...ce este coaching-ul?

Fie ca este vorba de vindecare, de gasirea unui drum, a unui partener, de imbunatatirea relatiilor interpersonale sau de indeplinirea anumitor teluri, de eliminarea anumitor blocaje, coaching-ul este procesul prin care ajungi sa constientizezi ce determina anumite rezultate/situatii din viata ta si cum sa le directionezi constient catre rezultatele dorite. Coach-ul este un insotitor in calatoria ta catre indeplinirea telului dorit.Am nevoie de coaching?

Atata timp cat inca ai in viata ta situatii care te nemultumesc si pentru care nu ai gasit inca rezolvare, daca ai apelat deja la psihologi, medici, psihoterapeuti, insa fara rezultat, daca esti dispus sa lucrezi pentru indeplinirea obiectivelor tale insa nu stii de unde sa incepi, cu ce sa incepi, sau ai nevoie de cineva care sa te ghideze, sa intocmiti un plan de lucru si sa te sprijine sa il urmezi, atunci "da", ai nevoie de un coach.
Daca, in schimb esti autodidact, riguros, te simti capabil si apt de a-ti face o strategie si de a o urma, simti ca progresezi, atunci FELICITARI! nu ai nevoie de ajutor.

Cat timp am nevoie de coaching?Ai nevoie de un coach pana la indeplinirea obiectivului stabilit sau atata timp cat consideri ca iti este de folos.

Coach-ul nu este o persoana experta in toate domeniile, insa, prin intrebari si discutii directionate, te poate sprijini sa vezi anumite situatii si din alte perspective decat ai facut-o pana atunci.
Procesul de coaching este unul orientat catre rezultate, fiind un proces de autocunoastere, de constientizare a limitelor si de autodepasire. Este un proces de recreere a propriei persoane catre obtinerea altor rezultate decat cele de pana acum. Luand in considerare afirmatia lui Einstein cum ca: " Nu poti rezolva o problema cu aceeasi gandire care a generat-o", coachingul te ajuta sa schimbi gandirea si sa privesti o situatie dintr-o perspectiva noua, o perspectiva vindecatoare

In combinatie cu echilibrarea energetica si cu reconectarea la potentialul tau cel mai inalt, coaching-ul asigura cadrul perfect pentru atingerea obiectivelor propuse, fie ca vorbim de vindecare fizica, vindecarea relatiilor sau a emotiilor, inlaturarea fricilor si a blocajelor sau indeplinirea telurilor.Alte informatii si resurse despre Vindecarea Reconectiva Si Reconectarea Personala

Raspundem intrebarilor dvs. cele mai frecvente despre terapiile alternative

Vindecarea Reconectiva si Reconectarea Personala

Pentru programari

Andreea Mihalea

Tel: 0745 213 392
Email: office@greenapples.ro; novac.andreeateodora@gmail.com;