Ce este Vindecarea Reconectiva


Vindecarea Reconectiva Vindecarea Reconectiva


Vindecarea reconectivă (VR) este o revenire la o stare optimă de echilibru. Acesta este rezultatul interactiunii cu un spectru cuprinzător de frecvențe constituit din energie, lumină și informație.

Primul element de bază este energia. Energia este componenta noastra organica, esenta noastra si componenta corpului nostru fizic.

Lumina este rezonanța și comunicarea între aceste frecvențe, Univers și noi.

Informatia vine prin interacțiunea cu energia și lumina.

E tangibila, măsurabila ... si poate fi chiar simtita.

Vindecarea reconectivă transcende complet tehnicile traditionale de vindecare prin energie, deoarece ne permite sa ne eliberam de concepte și sa abordam tehnica în sine. Nu este nici o terapie, nici un tratament, deoarece nu se concentrează asupra simptomelor. Este ceva cu mult, mult mai mult. În Vindecarea reconectivă nu se fac diagnosticari sau tratamente, ci, pur și simplu se interactioneaza cu frecvențele, producand vindecări, care sunt de multe ori instantanee și tind să dureze foarte mult.

În timp ce știința continuă să exploreze modul în care funcționează, Vindecarea Reconectiva a fost confirmată și documentată în foarte multe studii internaționale. Când frecvențele interactioneaza cu corpul nostru energetic, emitem și vibram la un nivel mai ridicat de lumină.

Acest lucru a fost demonstrat de restructurarea ADN-ului nostru, rezultând în emisia de niveluri mai ridicate, măsurabile, de lumina bio-fotonice.

Dr. William Tiller, profesor emerit, spune ca atunci cand informatia este purtata prin frecventele Reconective, aceasta creează coerență și ordine, cu alte cuvinte, o mai mare armonie si echilibru în noi.

Sursa acestui articol: http://www.thereconnection.com/

Alte informatii despre Vindecarea Reconectiva

Vindecarea Reconectiva: Intrebari frecvente, Marturii, Resurse
Ce este si cum functioneaza Vindecarea Reconectiva

Pentru programari

Andreea Novac – Practician Baza Vindecare Reconectiva
Tel:0745 213 392
Email: novac.andreeateodora@gmail.com