Ce este si cum functioneaza Vindecarea Reconectiva


Vindecarea Reconectiva


Vindecarea reconectiva este o forma de vindecare, a carei eficienta a fost demonstrara atat stiintific cat si prin nenumaratele marturii ale persoanelor care au obtinut rezultate miraculoase, in urma contactului cu aceste frecvente. Vindecarea reconectiva nu este o simpla tehnica de vindecare energetica, este “o stare de a fi” (Dr. Eric Pearl).

Metoda a fost descoperita de catre Dr. Eric Pearl, in anul 2003, cand acesta a observat vindecari surprinzatoare si miraculoase in urma sedintelor de chiropractica pe care le oferea pacientilor sai.

Subiectul a devenit rapid unul de mare interes, reprezentand obiectul mai multor studii si cercetari.

Astfel, Dr. William Tiller, Profesor de Ingineria si Stiinta Materialelor, in cadrul Universitatii Stanford precum si autorul a mai multor texte stiintifice, a confirmat eficienta acestei metode de vindecare: “Cu Vindecarea Reconectiva, multe tipuri de energie si lumina curg prin vindecator catre cel ce trebuie vindecat. Cu alte cuvinte, ceea ce doresc sa spun, este ca ea trece dincolo de ceea ce cunoastem clasic drept vindecare prin energie, intr-un spectru mai larg de energie, lumina si informatie“.

Dr. Tiller, a realizat un experiment in cadrul unui workshop organizat de Dr. Eric Pearl, concluzionand ca energia masurata la doua zile de la desfasurarea seminarului, ar fi avut capacitatea sa incalzeasca o incapere la temperatura de 300 grade Celsius.

Dr. Mark O’Connell Asociat si Decan al Universitatii de Medicina din Miami isi aminteste, de una din sesiunile de vindecare, desfasurate de catre Eric Pearl pe o pacienta care avea probleme medicale grave, ca in timp ce “acesta isi flutura mainile pe deasupra ei” a observat o imbunatatire considerabila a starii ei de sanatate.

Aceasta metoda noua si eficienta de vindecare se adreseaza tuturor celor care doresc sa fie in echilibru din punct de vedere fizic, mental, emotional si spiritual.

Principiul fundamental care sta la baza Vindecarii Reconective este acela ca fiecare om primeste vindecarea cea mai potrivita pentru el in momentul respectiv. Referitor la asta, Dr. Eric Pearl afirma: “Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici nu ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine”.

Intrucat organismul uman este alcatuit din materie, care la randul ei este compusa din atomi, care sunt in cea mai mare parte spatiu gol, apare inevitabil intrebarea: In ce consta restul spatiului?

Spatiul care nu este gol din cadrul atomilor, este energie generata sub forma de unde elecromagnetice, de catre miscarea accelerata a electronilor. Prin urmare, este perfect normal ca echilibrarea energiei la nivelul atomilor, sa genereze o imbunatatire considerabila a starii de sanatate fizica si nu numai.

Vindecarea reconectiva echilibreaza corpul uman din punct de vedere energetic, rezultand astfel un organism predispus la o stare de sanatate perfecta. Desi, mai sunt si alti factori care influenteaza si ei starea de santate, contextul creat de vindecarea reconectiva este unul optim pentru un organism perfect echilibrat din punct de vedere fizic, psihic si emotional.

Studiile arata ca celulele din diferite organe ale corpului au ritmuri diferite de regenerare, astfel ca celulele ficatului au nevoie de sase saptamani pentru a se regenera complet, cele ale pielii, patru saptamani, iar cele ale globilor oculari se regenereaza integral in doar doua zile. Conform lui Deepak Chopra, autor, fizician si sustinator al medicinii alternative, ceea ce face ca bolile sa se perpetueze si dupa aceasta perioada in care tesutul se schimba practic integral, este memoria celulelor, care este mostenita. Prin urmare, daca eliminam tiparele mentale si emotionale nebenefice, cauzatoare de boli, inteligenta interioara uimitoare a corpului uman, faciliteaza autovindecarea organismului. Vindecarea reconectiva este un instrument foarte benefic care lucreaza in acest sens, asupra corpului energetic, facilitand vindecarea persoanei ca ansamblu, si nu numai a corpului fizic.

Vindecarea Reconectivă este sprijinită de cele mai recente teorii din fizica nucleară si cuantică. Dr. Richard Gerber autorul bestseller-ului “Medicina Vibrationala” a confirmat beneficiile diferitelor forme de vindecare bazate pe energie.

Desi, nu este necesar sa crezi in ea ca sa poti primi vindecarea, este totusi recomandat ca pacientul care opteaza pentru aceasta forma de vindecare sa o intampine cu deschidere. Alegerea de a se vindeca ii apartine. El este in acest caz, receptorul in procesul de vindecare, iar singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca este aceea de a fi un observator obiectiv si deschis la proces.

Desi, vindecarea reconectiva poate fi aplicata cu succes in toate tipurile de boli, rezultate spectaculoase s-au obtinut in cazul afectiunilor precum: depresii, insomnii, anxietate, boli pe font de stres, fobii, poliartrita reumatoida, paralizie cerebrala, cancer, scolioza si multe altele. De asemenea, ameliorari ale simptomelor s-au inregistrat in cazul autismului. Rezultate remarcabile s-au obtinut si in cazul fricilor (de inaltime, de apa, de vorbitul in public), atacurilor de panica, lipsei stimei de sine, timiditate, etc.

“Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfectiunea universului, ne dăm seama că Universul ştie ce avem nevoie să primim.”
Dr. Eric Pearl

Alte informatii despre Vindecarea Reconectiva

Vindecarea Reconectiva: Intrebari frecvente, Marturii, Resurse
Ce este si cum functioneaza Vindecarea Reconectiva

Pentru programari

Andreea Mihalea – Practician Baza Vindecare Reconectiva
Tel:0745 213 392
Email: novac.andreeateodora@gmail.com